Rreth Nesh

SHERBIM, ZGJIDHJE, QËNDRUESHMËRI

Jemi një firmë e pavarur që ofrojmë shërbime profesionale të Konsulencës, Inxhinierisë dhe Arkitekturës, Zhvillimit Rural, Menaxhimit të Biznesit dhe Konsulencës Ligjore, bashkohemi  në mënyrën tonë të operimit nga një vision dhe objektivat e një të ardhme të qëndrueshëme, në shërbim të klientëve tanë.

Misioni i 3S

Consulting Studio ështëtë konceptojë dhe konsultojë për një impakt të qëndrueshëm afatgjatë e cilia dreson sfidat tekniko-shoqërore të urbanizimit, zhvillimit rural, ndryshimit të klimës, ndotjes mjedisore, dhe pabarazisë socio-ekonomike. Të nxitur nga një qëllim multidisiplinar dhe të fokusuar në zgjidhje, ne krijojmë vlerë duke projektuar për implikimet e këtyre megatrendeve në mjedisin tonë të ndërtuar. Modelet që e bëjnë jetën tonë më të shëndetshme, dhe kanë një ndikim të qëndrueshëm në qytetet tona – dhe njerëzit.

0 +
Years of experience
0 +
Staff
0 +
Projects complited
0 +
Areas of expertise

Ekipi ynë Ekskluziv

OUR MISSION
3S ConsultingStudio mission is to design and consult for lasting sustainable impact addressing the societal challenges of urbanization, rural development, climate change, environmental pollution, and socioeconomic inequality.
OUR VISION
Our Vision to become a dedicated partner to our clients and an asset to our communities, while undertaking and delivering any project, regardless of size, is only complemented by our agility to provide differentiated solutions resulting in valuable returns.
ENVIRONMENTAL & SOCIAL SAFEGUARDS
We are committed to promoting “environmentally sound and sustainable development” in the full range of our activities and technical cooperation. It is our firm belief that environmental and social sustainability is a fundamental aspect of achieving outcomes consistent with its transition mandate and we recognise that projects that foster environmental and social sustainability rank among the highest priorities of out activities.